- Autor: Hana Svobodova
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 350 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 200 |
Podmáslí kysané 1 % tuku | 500 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 18405 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 225,
Sacharidy (g): 518,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 238,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 767 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 9.4, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.